Bazı ayrılıklar kısa sürer. Tekrar hoşgeldin Seda!

Şirket içindeki kültürümüz "beraber" çalışma üzerine bizde. Ünvanlar sadece kartvizitlere yazılan şeydir gözümüzde, onun dışında işi bilen ya da öğrenmek isteyen herkes özgürce işi yapar, ya da en azından fikrini belirtir.

O yüzden, şirkete başlayan ve şirket kültürüne uyum sağlayan herkes şirketin parçası olmaya devam eder. "Ayrılsak da beraberizdir" yani.

Bizden birkaç ay önce ayrılan sevgili Seda Halaçlı ailemize geri döndü. Seda PostgreSQL DBA olarak müşterilerimizle çalışmaya başladı.

Seda 2019 yılında Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi süresince 2 firmada staj yaptı. 2. sınıfta Yellow Pages firmasında yönetim stajını, 3. sınıfta da bilişim stajını Gündüz Bilişim Danışmanlığı firmasında (bizde :-) ) yaptı. Stajı bittikten sonra bizde yarı zamanlı olarak görev aldı. Bu iş tecrübelerinin dışında, üniversite bünyesinde 3 yıl boyunca Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda aktif burslu öğrenci olarak görev aldı. Bununla birlikte, 5 yıl boyunca üniversitenin badminton takımında yer aldı ve okulunu Türkiye genelinde düzenlenen badminton turnuvalarında temsil etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra 5 ay boyunca 'Yazılım Geliştirici' unvanı ile Artistanbul firmasında çalıştı ve bugün itibariyle de ailemize tekrar katıldı. İş hayatının dışında badminton oynamayı, seyahat etmeyi ve kitap okumayı sever.


Page 1 of 1, totaling 1 entries